Scroll Top
Korszerű technológia

Fogtömések – Restauratív fogászat

Látogasson el Dr. Lányi Krisztina fogszakorvos magánrendelésére, ahol személyre szabott esztétikai fogászati megoldásokkal várjuk! Képünkön bemutatjuk a fogpótlás, gyökérkezelés, tömés és fogkozmetikai kezelés magas színvonalát, hogy biztosítani tudjuk mosolya ragyogását.
Látogasson el a Dr. Lányi Dent fogorvosi rendelőbe Kecskeméten, és ismerje meg a digitális fogászat előnyeit! Képünkön bemutatjuk, hogyan segít ez a technológia a fogászati problémák hatékony és gyors kezelésében.
TÖMÉSEK
RESTAURATÍV FOGÁSZAT
Esztétikai fogászat | Tömések | Restauratív fogászat
Szebbet, fehérebbet, más formájút szeretne?

Rendelőnkben magas esztétikai eredményű restaurációkat készítünk szem előtt tartva a tökéletes funkciót restauratív fogászati szemlélettel. A restauratív fogászat célja a fogak esztétikai és funkcionális helyreállítása és megerősítése. Ehhez mindig a megfelelő, az esethez illő, prémium kategóriájú tömőanyagokat használjuk.

A saját fog érték - a természetes az igazi!

MIT TUD NYÚJTANI
a restauratív (esztétikai) fogászat?

A restauratív fogászat nem egy speciális területe a fogászatnak, inkább szemléletváltás, amely magába foglalja a fogászat teljes spektrumát. Új technikák, anyagok használatával érjük el a tökéletes esztétikai eredményt, a megfelelő funkciót, a fog megerősítését. Így biztosítjuk, hogy a fog sokáig a rágóapparátus megbízható tagja legyen.

Ennek során a fogorvos a természeteshez nagyban hasonlatos restaurációkat (helyreállításokat) végez, ügyelve az ép fogazatra jellemző anatómiai struktúrák (fogformák, rágófelszín) és harmonikus fogszín visszaállítására. Ez a fogorvos részéről sokkal több idő ráfordítást, speciális technikák és a legjobb minőségű fogászati anyagok alkalmazását követelheti meg.

Before After
Before After drlanyident-e-3drlanyident-e-4
A Dr. Lányi Dent fogorvosi rendelő Kecskemét digitális fogászata a legkorszerűbb technológiákat kínálja a páciensek számára. Képünkön láthatja, hogyan segíti ez a technológia a fogorvosi beavatkozásokat, biztosítva a gyors és kényelmes gyógyulást.
Esztétikus tömések

Ha elváltozást észlel, vagy tömése alatt fáj a foga, ki kell cserélni az alászuvasodott tömést. A mai modern, esztétikus tömőanyagok nagy esztétikai hatást és biztonságos funkcióstabilitást biztosítanak.

Az amalgám
Mi már évek óta nem használunk amalgámtömést.

2018. július elseje óta már nem szabad amalgámtömést használni a terhes nők, 15 éven aluli gyerekek és szoptatós anyák esetében. Hogy végleg kivezessék ezt a tömőanyagot, 2020-tól már egyáltalán nem lehet használni, mivel európai szabvány tiltja, valamint újabb tíz éven belül (2030) pedig az a cél, hogy minden uniós állampolgár az amalgám fogtöméseit kicseréltesse.

Az intézkedést az indokolja, hogy az amalgám higanyt tartalmaz, amely toxikus anyag. Egyértelmű egészségkárosító hatása ennek ellenére nem bizonyított. Használata a fogászatban kétes érzelmeket vált ki mind a betegek, mind a fogorvosok körében. Számos tanulmány látott már napvilágot mellette és ellene is. Eddigi kutatások alapján még nem született olyan tanulmány, amely egyértelműen bebizonyítaná, hogy az amalgám káros a szervezetre.

A Dr. Lányi Krisztina fogszakorvos magánrendelése kivételes szolgáltatásokat kínál az esztétikai fogászat, fogpótlás, gyökérkezelés, tömés és fogkozmetikai kezelés terén. Képünkön megtekintheti a kezelések eredményeit, amelyek segítenek visszaállítani mosolya természetes szépségét.
Felkeltettük érdeklődését?
KÉRJEN IDŐPONTOT!
Adatvédelem