Scroll Top
Korszerű technológia

Fogkozmetikai kezelések

puha-eva-2
kun attila
FOGKOZMETIKAI KEZELÉSEK
Célunk a minél tökéletesebb, esztétikus fogazat elérése, hogy elégedett legyen ragyogóan fehér fogaival, így magabiztosabbnak, boldogabbnak és sikeresebbnek érezze magát. Mi egy biztonságos, hatékony és tartós fogfehérítő eljárást kínálunk, amit már megtapasztalt több tízezer páciens szerte a világon.
 
Elszíneződött fogak
Az arc legfeltűnőbb részei a szemek és a fogak, ezért nem csoda, hogy mindenki ragyogóan fehér fogakat szeretne. Egy csodás mosoly, amely egyben magabiztos, egészséges és vonzó személyiséget tükröz, azonnal magára vonja a figyelmet. Fiatal korban csaknem mindenkinek fehérek a fogai. Majd az idő előrehaladtával elvész mosolyuk varázsa.

Ennek okai az elfogyasztott ételek, italok pigment anyagaiban keresendők. Ezek az anyagok lerakódnak a fog zománcában, sőt mélyebb rétegekben is. Ilyen színező anyagok pl. a kávé, fekete teák, a vörös bor, ketchup. A fogak szempontjából is kedvezőtlen a dohányfüst, amelyekből a különböző kátrányszármazékok a fogakba lerakódva megszínezik, elcsúnyítják a dohányosok fogait. A gyökérkezelt, vagy elhalt fogak is elszíneződnek, jóval sötétebbé válnak a többi fognál. A gyermekkorban szedett bizonyos antibiotikumok is nagymértékben befolyásolják fogaink színét, barnulásukat okozhatják.

Egy esztétikai rehabilitáció után, melyek közé a fogfehérítés is tartozik az emberek önfeledtebben fognak mosolyogni, így sikeresebbek és boldogabbak lesznek, nem is beszélve arról, hogy hatványozottabban odafigyelnek a későbbiekben a szájhigiéniájukra. Bátran elmondhatjuk, hogy a fogfehérítés önbizalom növelő fogászati beavatkozás (fogkozmetológia).

Fogfehérítés

Elszíneződött, gyökérkezelt fogak fehérítése belső fogfehérítéssel (egy fog fehérítés).

A fog belsejébe juttatott fehérítő anyaggal (35 %-os peroxid) lassan, napról napra fehéredik ki a fog, hiszen a sötét, szürkés színt eredményező anyagokat a fehérítő lebontja.

  • Csak az adott (1) fog fehérítésére alkalmazzuk
  • 1-3 alkalommal kell ismételni 3-5 naponta
  • Hatékony, látványos, gyors és biztonságos eljárás
Screenshot_20230926_182952_Chrome
Hogyan működik a fogfehérítés?
  1. A fogfehérítési folyamat a fogak teljes átvizsgálásával kezdődik. A fehérítés előtt a problémás fogakat kezelni kell.
  2. A fogakat a fogkőtől és egyéb lerakódásoktól meg kell tisztítani.
  3. A fogak jelenlegi színét digitális fogszínmeghatározó segítségével meghatározzuk.
  4. Közvetlenül a leszárított fogakra helyezzük a Professzionális fogfehérítő gélt amely szövetbarát, pH értéke semleges, így nem károsítja az ínyt és a fogakat.
  5.  A teljes fogsort fehérítő vég beállítása után a felső és alsó fogsort egyidejűleg 20-20 percen keresztül világítjuk meg. A plazmafényes eljárás (plazmalámpás aktiválás) fő előnye az, hogy teljesen ártalmatlan és egyben fájdalommentes kezelés.
  6. Ezután a gélt eltávolítjuk, majd szükség esetén még kétszer megismételjük az eljárást.
  7. A harmadik eljárás után leöblítjük a fogakat. Digitális fogszínmeghatározó mutatja az elért eredményt, melyet fotóval dokumentálunk.
Leggyakoribb 4 kérdés a fogfehérítéssel kapcsolatban

A forradalmian új, Remewhite Professzionális Rendelői Fogfehérítő eljárás teljesen biztonságos és fájdalommente s. A kezelést megelőzően ellenőrizzük a teljes fogsorát, szükség esetén kezeljük azokat. A fogfehérítő gél könnyen, egyszerűen és biztonságosan használható. Az eljárás nem károsítja a fogakat.

Egyáltalán nem. 1-1,5 óra alatt megtapasztalhatja ragyogóan fehér mosolyának varázsát. Összehasonlítva a hagyományos eljárásokkal, a Remewhite plazmafényes technológia nagymértékben lecsökkenti az eljárás időtartamát és növeli a kezelés hatékonyságát.

A kb. egy-másfélórás eljárás során a fogak több árnyalatnyit is világosodhatnak, mely jelentős esztétikai javulást, a fog határozott fehéredését jelentheti, melyet családjai, barátai, munkatársai azonnal észrevesznek. A nagyon elszíneződött fogak esetében előfordulhat, hogy további kezelésre is szükség van. Megfelelő életvitellel és szájhigiénével fogainak fehérségét évekig megőrizheti.

A ragyogóan fehér fogakat eredményező eljárás költsége egyszeri, így eltörpül az éves egyéb esztétikai költségek mellett.

Varázsolja ragyogóbbá mosolyát fogékszerrel!
FOGÉKSZER

A gyönyörű, fehér fogakon mutat csak igazán jól a fogékszer, mely mára már széleskörűen elterjedt divatirányzat.

drlanyident_fogekszer2-768x455

A szervezetre nem káros, kizárólag olyan anyagból készülhet, amely nem oldódik a szájüregben, nem okoz semmilyen mellékhatást, ha véletlenül lenyeli. Készülhet a nemesfémből, üveggyöngyből, drágakőből, az Ön igényeinek megfelelően. Főként a nevetéskor látható fogakra – metszőkre, szemfogra rögzítjük.

Az ékszer nem zavarja Önt az étkezésben, fogtisztításban. Felrakása nem jár kellemetlenséggel, nem károsítja a zománcot, ugyanis fúrás nélkül speciális ragasztó anyaggal rögzítjük a fogfelszínhez. Az eljárás gyors, fájdalommentes. A felragasztott ékszer egyénenként változóan egy hónaptól több év is lehet.

Természetesen – ha Ön megunta a fogékszert, vagy más formát szeretne – korábban is el tudjuk távolítani. Az eltávolítás is a fogzománc sérülése nélkül történik.

Felkeltettük érdeklődését?
KÉRJEN IDŐPONTOT!