Scroll Top
Korszerű technológia

Kezelési terv készítése, állapotfelmérés

Az első vizithez minden esetben egy részletes szájüregi vizsgálat társul. Ezt követően állítjuk össze Önnel konzultálva a legmegfelelőbb kezelési tervet, melyben javaslatot teszünk fogászati problémáinak megoldására.
Ismerje meg Dr. Lányi Krisztina fogszakorvos magánrendelésének kivételes szolgáltatásait! Képünkön bemutatjuk az esztétikai fogászat, fogpótlás, gyökérkezelés, tömés és fogkozmetikai kezelés technikáit, amelyek segítenek Önnek elérni az áhított, egészséges és csillogó mosolyt.

A rejtett problémák feltárásában rendelőnkben korszerű diagnosztikai eszközök nyújtanak segítséget. Ezekkel az eszközökkel készített képekkel, felvételekkel kellően alátámaszthatjuk az ajánlott kezelési tervet, megválaszolhatjuk kérdéseit és Ön is könnyebben dönthet az ajánlott alternatívák közül.
Ismerje meg a Dr. Lányi Dent fogorvosi rendelő Kecskemét digitális fogászatát, ahol a legmodernebb technológiák biztosítják a fogászati kezelések precizitását és hatékonyságát. Képünkön bemutatjuk a rendelőt és eszközeit.

A szájüregvizsgálat és az állapotfelmérést követően elkészítjük Önnek a kezelési tervet. Önnel minden esetben egyeztetünk, megbeszéljük a kezelési alternatívákat. A kezelési tervben részletesen ismertetjük a javasolt beavatkozások lépéseit, ütemezését és ezek várható költségeit. Ennek megbeszélése és elfogadása után kezdjük el a kezelést.

Fedezze fel Dr. Lányi Krisztina fogszakorvos magánrendelését! Képünkön bemutatjuk az esztétikai fogászat, fogpótlás, gyökérkezelés, tömés és fogkozmetikai kezelés legújabb módszereit, amelyek segítenek visszaállítani mosolya egészségét és szépségét.

Fő célunk az Ön fogászati igényeinek maximális kielégítése mind funkcionális, mind pedig esztétikai szempontból.

Felkeltettük érdeklődését?
KÉRJEN IDŐPONTOT!
Adatvédelem