Scroll Top
Korszerű technológia

Digitális fogászat

Digitális fogászat és kényelem: Dr. Lányi Dent rendelőjében.

A digitális fogászat lehetőséget nyújt a még kiszámíthatóbb és kellemesebb páciensélményt nyújtó munkafolyamatok kialakítására.

A magas szakmai színvonal, innováció és digitalizáció mellett mindig is kiemelten fontosnak tartottuk a fogászati gépek, eszközök fejlesztését.

A technológia hűséges követőiként rendelőnkben különös figyelmet fordítunk a lehető legkorszerűbb berendezések és technikák alkalmazására, elsajátítására beavatkozásaink során, valamint a napi gyakorlat részeként való használatára, a hagyományos eljárások kiegészítésére, kiváltására. 


A magas szintű, naprakész szakmai felkészültség mellett büszkén mondhatjuk, hogy rendelőnk:

INNOVATÍV & DIGITÁLIS FOGÁSZAT
A magas szakmai színvonal, innováció és digitalizáció mellett mindig is kiemelten fontosnak tartottuk a fogászati gépek, eszközök fejlesztését. A magas szintű, naprakész szakmai felkészültség mellett rendelőnket ma már leírhatjuk digitális fogászatnak.

Ezen eljárások a fogászai kezelések nélkülözhetetlen részei, viszont a legújabb módszerek alkalmazásával szervezetének megterhelése nélkül, avagy kellemetlen érzésektől mentesen veheti igénybe őket.

A DIGITÁLIS VILÁG
milyen módon része a
fogászatnak rendelőnkben?

Rendelőnkben az ügyintézés, dokumentáció, adatrögzítés digitális formában érhető el. (Pácienseink a kezelési terveket, adatlapokat és egyéb iratokat digitálisan töltik ki, ezzel is megelőzve a felesleges papírfelhasználást, ezáltal óvva a környezetet.)

A fogászati kezelések technikai háttere a XXI. századi gyógyászatban kiemelt szerepet kapott. Olyan mélyen és olyan részletességgel látunk be a szövetek közé, ami a korábbi eszközökkel lehetetlen volt.

Ezek az innovációk tökéletesítik a diagnosztikai és az egyéb fogászati kezelési lehetőségeket. A fogászati kezelések első lépése az elváltozások, a betegségek felismerése: a diagnosztika. Rendelőnkben a mai fejlett digitális technológia segíti a pontos, alapos és kommunikálható tervezést.

A digitális diagnosztikát és a ráépülő részletes tervezési munkát rendelőnkben digitális fogászati röntgen berendezés segíti, valamint támogatja a pontos diagnózisfelállítást az orálkamera, valamint a digitális caries és plakkdetektálók. Képalkotó rendszereink legrövidebb működési idő alatt a lehető legkisebb sugárterhelésnek teszik ki pácienseinket. Az általunk készített felvételek tárolhatóak, később visszakereshetőek.

A digitális diagnosztikára épülő részletes tervezési munkát rendelőnkben digitális fogászati röntgen berendezés segíti, valamint támogatja a pontos diagnózisfelállítást az orálkamera, valamint a digitális caries és plakkdetektálók. Képalkotó rendszereink legrövidebb működési idő alatt a lehető legkisebb sugárterhelésnek teszik ki pácienseinket. Az általunk készített felvételek tárolhatóak, később visszakereshetőek.

Digitális fogászati szkenner segítségével elkerülhetjük a fizikai lenyomatkészítéssel járó kellemetlenségeket. Szájszkenner használatával a fogcsiszolást követően azonnal elkezdhető a fogpótlás gyártásának folyamata, ezáltal feleslegessé téve a további analóg lépéseket.

Mik a digitális lenyomatvétel előnyei?
  • Az analóg lenyomatokkal szemben a digitális szkenner  mikron precizitású képet készít, ezáltal az elkészült fogpótlás pontosan fog illeszkedni és kényelmes viseletet tud biztosítani.
  • Elkerülhető a sokak számára kellemetlen, hagyományos lenyomatvétel.
  • Látványos, színekkel kiegészített kép készül, melyen Ön is vizualizálni tudja fogászati problémáját, ezáltal jobban megértve a kezelés okait.
  • Digitálisan tárolható adatokat kapunk eredményül, melyeket könnyen, felhőben tárolhatunk, nem kell gipszmintákat megőrizni.
  • A kapott eredmény számítógéppel javítható, nincs szükség a lenyomatvétel megismétlésére, amennyiben probléma merült fel, elegendő a hibás részt újraszkennelni.

A fogászatban mai napig az egyik legnagyobb kihívás, hogy esztétikailag és funkcionálisan is tökéleteset, a természettel azonosat alkossunk. Ennek érdekében rendelőnkben VITA Easyshade (képek) készülékkel, digitálisan határozzuk meg az Ön fogainak összetett színárnyalatait, ezzel kiküszöbölve az emberi szem pontatlanságából adódó esetleges árnyalat eltéréseket.

Digitálisan tárolt adatait bármikor könnyedén visszakereshetjük, a kezelés hatékonyságának növelése érdekében.

Amennyiben szeretne gondoskodni mosolya időtállóságáról, a mosolyrögzítés erre kiváló lehetőség. Ezen eljárás során 3D-ben digitalizáljuk fogsorát az utolsó apró részletig, mely a jövőben bármikor előkereshető az archívumból. Érdemes a mosolyrögzítést minél előbb elvégezni, mikor fogaink állapota ép és esztétikailag ideális. Amennyiben Ön rendelkezik digitalizált fogtérképpel, az a későbbiekben bármilyen fogsérülés esetén nagy pontossággal rekonstruálható.

Ismerje meg a Dr. Lányi Dent fogorvosi rendelő Kecskemét digitális fogászatának előnyeit! Képünkön látható, hogyan teszi lehetővé ez a fejlett technológia a precíz diagnózist és a magas színvonalú fogászati kezeléseket.
Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg a Dr. Lányi Dent fogorvosi rendelő Kecskemét digitális fogászatának kényelmét és hatékonyságát! Képünkön bemutatjuk a modern fogorvosi eszközök teljes palettáját.
Felkeltettük érdeklődését?
KÉRJEN IDŐPONTOT!
Adatvédelem