ArchiveK. Gábor

2020-05-10 Fogászat

Férfi létemre világéletemben rettegtem a fogorvosoktól, azonban itt a doktornő ill. asszisztense olyan közvetlen és segítőkészek voltak, hogy minden félelmem elmúlt. Ezentúl ha fogorvos akkor csak ide!!!

S. Tímea

2020-05-10 Fogászat

A doktornő és asszisztense is végtelenül kedves empatikus, megbízható szakember és nagyon profi. Egy mosoly a legrövidebb út két ember között. Jólesik adni és kapni is! Köszönöm, hogy rendben lehet a fogsorom! Ez fontos volt a lelkemnek is.

Iné Anna

2020-05-10 Fogászat

Az egész család Neked köszönheti az egészséges fogait! Egy életen át hálás leszek érte. Mindig nyugodtan megyünk hozzád, mert tudjuk, jó kezekben vagyunk!

Tné Klára

2015-04-09 Fogászat

Nagyon kedvelem a doktornőt és munkatársait. Precíz és gondoskodó munkát végeznek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

H. Beáta

2015-04-09 Fogászat

Évek óta szívesen járok ebbe a rendelőbe. Korábban váltogattam a fogorvosokat, nem éreztem sehol komfortosan magamat. Mióta először voltam itt, nem mentem máshova – ami nem véletlen.

S. Dorottya

2015-04-09 Fogászat

Ő az a fogorvos, akihez bátran el merek menni, mindenféle félelem nélkül. Nagyon eredményesen dolgozik.

D. Csaba

2015-04-09 Fogászat

Az egyetlen fogorvos, akihez félelem nélkül merek elmenni. Szépen, fájdalommentesen, eredményesen dolgozik. Kedvessége többet ér az érzéstelenítő injekciónál is. Mindig vidám, segítőkész. Felüdülés a kellemes környezetben fogat javítani!

Dr. Lányi Krisztina Fogszakorvos honlapja - Weboldal készítés: 1MARKETING.hu

Back to top