Rólunk

  Páciensközpontú

  szemlélet

   Naprakész
   felszereltség

    Magasfokú szakmai felkészültség

     

    Célok, kiemelt területek, szolgáltatások

     A fogak megtartását választottam hivatásomul: “A saját fog érték!”

    Tudásomat arra fordítom, hogy megőrizzem a fogak egészségét, illetve azokat a maguk természetes tökéletességében állítsam helyre úgy, hogy közben szem előtt tartsam a holisztikus orvoslás szempontjait.

    A mai fogászatnak különösen izgalmas és rohamosan fejlődő területe a fogmegtartó kezelések, ezen belül elsősorban az restauratív fogászat (a fogak esztétikus helyreállítása, pótlása), valamint az endodontia (gyökérkezelés, gyökértömés).

    Az endodoncia területén az utóbbi években rendszeresen képzem magam. Modern gépekkel, eszközökkel fejlesztettük rendelőnket úgy, hogy a mai modern fogászat elvárásainak megfeleljen.

    Különös hangsúlyt fektetek az esztétikai fogászatra, célom a szépség kiemelése a fogászatban, ennek érdekében számos szakmai továbbképzésen veszek résztnés innovatív eljárásokat alkamazom.

    Rendelőnkben fontos szempont a korai felismerés és megelőzés. Ennek érdekében professzionális caries és plakk-észlelő (detektáló) készülékkel végezzük az állapotfelmérést, mellyel a rejtett szuvasságok korai kiszűrési esélye szinte 100 %.

    A gyógyítás alapfeltétele a pontos diagnózis. Orálkamerával és digitális röntgenfelvétellel támasztjuk alá kezelési tervünket.

    • Diagnosztika (CT elemzés, digitális röntgen, orálkamera, stb.)
    • Gyökérkezelés – Endodoncia
    • Fogpótlások, -tömések (restauratív fogászat)
    • Holisztikus gyógyászat
    • Dentálhigiénia
    • Terhesfogászat

    Rendelőnk

    Páciens központú szemlélet és magas szakmai színvonal

    Tudjuk, hogy egy jó szó, egy kedves mosoly sokat jelenthet kezelések során, és nagymértékben segíti a gyógyulás folyamatát, hiszen a fogászatra bejelentkezni, a fogorvosi székben beülni sokaknak lelkileg is nagyon megterhelő.

    Folyamatosan teszünk azért, hogy rendelőnkben megérkezve a szorongás, a félelem enyhüljön, kellemes környezetben nagy empátiával várjuk pácienseinket.

    Nálunk már a bejelentkezéskor kedves, megértő szavakra talál. Türelemmel, odafigyeléssel fogadjuk Önt, problémáját legnagyobb körültekintéssel próbáljuk megoldani.

    Magas színvonalú technikai háttérrel és naprakész szakmai felkészültséggel, elhivatottsággal dolgozunk. Fontos számunkra, hogy pácienseinkkel jó kapcsolatot alakítsunk ki, és szorongás- és félelemmentes kezeléseket nyújtsunk betegeinek. Különösen igaz ez az endodonciára (gyökérkezelésre), hiszen ez az egyik leginkább félelmet, szorongást és bizonytalanságot kiváltó terület. Ennek érdekében a betegeket kellően Tájékoztatjuk mindent részletesen elmagyarázzuk empátiával eloszlatjuk a kétségeket.

    Munkatársaink

    Dr. Lányi Krisztina Fogszakorvos

     A Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 1992-ben Summa Cum Laude minősítéssel. Fog és szájbetegségek szakvizsgával rendelkezem. 1995 óta magánorvosi rendelőmben általános fogorvosi tevékenységeket folytatok. Rendszeresen részt veszek akkreditált szakmai képzéseken.
     Fontos számomra a nyugodt légkör kialakítása. Szeretném, hogy pácienseim gyógyultan és elégedetten hagyják el a rendelőt. Őszinte baráti figyelemmel fordulok pácienseim felé teljes szakmaiságot előtérbe helyezve.
     Szakmai tudásom fejlődéséért számos hazai és külföldi képzésen veszek részt, nyitott vagyok az újdonságok tanulására, alkalmazására, új technikák és technológiák bevezetésére.
     Beszélt nyelvek: középfokú német és alapfokú angol.


     Fogtechnika

      Fogpótlásainkat precíz, megbízható fogtechnikai háttérrel készülnek. A fogtechnikusok szakmai felkészültsége, tapasztalata az elkészülő fogpótlások sikerességét és a betegeink elégedettségét szavatolja. A fogpótlás egyediségét (szín, forma, egyéni harapási formák) a technikussal és a pácienssel közösen alakítjuk ki, ez biztosítja az elkészült munka egyénre szabott tökéletességét.

      Köszönöm a visszakapott nagy mosolyt!

      N. Erzsébet

      Többet szeretne rólunk megtudni?

      Jelentkezzen be hozzánk!

      Keressen minket elérhetőségeinken és kérjen időpontot!

      Kapcsolat

      Dr. Lányi Krisztina Fogszakorvos honlapja - Weboldal készítés: 1MARKETING.hu

      Back to top