Fájdalomcsillapítás

  • fájdalomcsillapítás minden esetben – Ubistesin

Ne féljen a fogorvostól!

Jellemzően az emberek többsége fél, de legalábbis szorong a fogászati kezelésektől. Ennek leggyakoribb oka a rossz élmény, a fúró hang, a fájdalom, általában gyermekkorból. Munkámmal arra törekszem, hogy ezen a szemléleten változtassak.

A mai modern érzéstelenítési eljárások a fogorvosi beavatkozásokat szinte teljesen fájdalommentessé tehetik, a betegek mégis gyakran a fájdalommal hozzák összefüggésbe a fogorvoslást. Rendelőnkben a fogászati beavatkozásokat – kivéve a fájdalommenteseket – helyi érzéstelenítésben végezzük. Az érzéstelenítés célja, hogy kiküszöbölje a fájdalomérzést.

2%-os Lidocaint és Ultracain DS Forte készítmények mellett az Ubistesin Injekciót is használjuk, Calpule fecskendőben.

Fontos, hogy fogászati kezelés előtt egyen, ugyanis a kezelést követően, míg tart a zsibbadás, nem ajánlott az evés, mert rágás közben elharaphatjuk az elérzéstelenedett nyelvet vagy az orca nyálkahártyáját.

Az érzéstelenítés sikerességét, határidejét számos tényező befolyásolhatja. Ilyenek az Ön pszichés állapota, kipihent-e vagy sem, mennyire fél. Nyugodjon meg! Fogászatunkon arra törekszünk, hogy a beavatkozások nem csak hogy ne fájjanak, de még kellemetlen se legyen önnek (ezért már az injekció beszúrási helyét is érzéstelenítjük egy gyümölcs ízű zselével).

Számunkra is fontos, hogy Önt fájdalommentes kezelésben részesítsük, és megszabadítsuk a régi rossz emlékektől.


Ubistesin Injekció

Egy modern, gyorsan ható és mély érzéketlenséget gyorsan kiváltó, kevés mellékhatással rendelkező, fájdalommentes érzéstelenítő injekció.

A hozzá járó tűk szintén speciálisak, nagyon vékonyak és hajlékonyak, ennek köszönhető, hogy valóban fájdalommentes fogászat alkalmazásáról/érzéstelenítésről beszélhetünk, mert a tű nagyon vékony, így meg sem érezni, hogy átszúrja a nyálkahártyát. A szúrás előtt helyileg ízesített érzéstelenítő zselét is alkalmazunk, így a beszúrás helyét is érzéstelenítjük.

Jelentkezzen

elérhetőségeinken és kérjen időpontot!

Dr. Lányi Krisztina Fogszakorvos honlapja - Weboldal készítés: 1MARKETING.hu

Back to top