Scroll Top
Rendelővezető

Dr. Riener Réka

DR. RIENER RÉKA
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, ahol 2017-ben szereztem diplomát Summa Cum Laude minősítéssel.

Rezidensi éveim alatt egy szegedi magánrendelőben dolgoztam, ahol korszerű ismereteket sajátítottam el a fogmegtartó kezelések terén. 2020-ban Konzerváló fogászat és Fogpótlástan szakorvosa lettem.
Megszerzett szaktudásom folyamatosan frissítem elméleti és gyakorlati továbbképzéseken, kifogástalan minőségű munkára törekszem.

A fogmegtartó szemlélethez igyekszem precíz endodonciai kezelésekkel és a biomimetikát alkalmazó tartós fogfelépítésekkel, restaurátumokkal hozzájárulni.

Különösen szeretem a finom esztétikai megoldásokat, ezáltal a funkció és az egészség helyreállításán túl a tökéletes mosoly összhangjának megteremtését.

Hivatásomat odaadással és empátiával végzem. Hiszem, hogy a sikeres kezelések alapja a bizalom, ezért pácienseim kéréseit értő figyelemmel kísérem, szakmai tudásommal vezérelve, de együtt megyünk végig az egészséges és magabiztos mosoly felé vezető úton.
TAGSÁG
  • Magyar Esztétikai és Restauratív Fogászati Társaság
dr-riener-reka-1

Igazán nagy öröm számunkra, hogy rendelőnkben üdvözölhetjük a doktornőt. Jó ideje dolgozunk együtt, és ez idő alatt számos szakmai eseményen vettünk részt, valamint alaposan megismertük egymás munkamódszereit. Minőség iránti elhivatottsága, hosszú távú, komplex gyógyítási szemlélete, páciensközpontú hozzáállása, valamint barátságos és határozott egyénisége révén mostantól önállóan folytatja munkáját nálunk. Együtt dolgozunk, csapatként gondolkodunk, és rendszeresen megbeszéljük az eseteket. Fiatal kolléganőnket bátran ajánljuk, hiszen ugyanazokat az elveket és szakmai értékeket képviseli, amelyeket rendelőnk is vall.

Felkeltettük érdeklődését?
KÉRJEN IDŐPONTOT!
Adatvédelem