Scroll Top
Rendelővezető

Dr. Lányi Krisztina

DR. LÁNYI KRISZTINA
Rendelővezető
konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
Tudásomat arra fordítom, hogy megőrizzem a fogak egészségét, illetve azokat a maguk természetes tökéletességében állítsam helyre úgy, hogy közben szem előtt tartsam a holisztikus orvoslás szempontjait.

A mai fogászatnak különösen izgalmas és rohamosan fejlődő területe a fogmegtartó kezelések, ezen belül elsősorban az restauratív fogászat (a fogak esztétikus helyreállítása, pótlása), valamint az endodontia (gyökérkezelés, gyökértömés).

Az endodoncia területén az utóbbi években rendszeresen képzem magam. Modern gépekkel, eszközökkel fejlesztettük rendelőnket úgy, hogy a mai modern fogászat elvárásainak megfeleljen.

Különös hangsúlyt fektetek az esztétikai fogászatra, célom a szépség kiemelése a fogászatban, ennek érdekében számos szakmai továbbképzésen veszek résztnés innovatív eljárásokat alkamazom.

TAGSÁGOK
  • Magyar Orvos Kamara
  • Magyar Fogorvosok Egyesülete
  • Magyar Endodontiai Társaság
  • Magyar Fogpótlástani Társaság
  • Magyar Esztétikai és Restauratív Fogászati Társaság
Dr. Lányi Krisztina

A fogak megtartását választottam hivatásomul: “A saját fog érték!”

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 1992-ben Summa Cum Laude minősítéssel. Fog és szájbetegségek szakvizsgával rendelkezem. 1995 óta magánorvosi rendelőmben általános fogorvosi tevékenységeket folytatok. Rendszeresen részt veszek akkreditált szakmai képzéseken.

1992. októberében, 30 éve költöztem Kecskemétre. Ebben az akkor még idegen városban kezdtem el az életem és a hivatásom. Megérkeztem friss summa cum laude diplomával, hatalmas tervekkel, ambícióval, de kicsit félve indultam el és álltam oda a fogászati szék mellé.

Nem tudom, mik voltak akkor az elvárásaim magammal szemben, tudtam-e, hogy mi is vár rám valójában. Talán csak annyira vágytam, hogy legyek boldog, találjam meg a munkában az örömöm, tudjak önmagam lenni.

Egy gyönyörű hivatást választottam: Gyógyítani és Szépíteni. Úgy alkotni, hogy az a kezem és az agyam közös munkája, amivel gyógyítani és segíteni tudok. Csodálatos szakma a miénk. Ahogy a kezünk alkotása nyomán apró részletekből összeáll egy MOSOLY, elmulasztani a fájdalmat, gyógyítani az embereket, megmenteni  fogakat. Gyógyítani és Segíteni.

Ezt a 30 évet a tudásvágy, a bátorság, az innováció és a vízió jellemezte. Sokat tanultam, változtam, változtattam és változtak a körülmények. Vallom, hogy a FOGORVOS tényleg a kezével, az eszével és a szívével alkot, gyógyít, dolgozik. Végtelenül hálás vagyok, hogy ezt a hivatást választottam, ezt az utat járhatom és köszönöm mindenkinek, aki támogatott és velem van az úton.

Hiszem, hogy egy jól elvégzett fogászati kezelés a páciens teljes életminőségét megváltoztatja.

Szakmai tudásom fejlődéséért számos hazai és külföldi képzésen veszek részt, nyitott vagyok az újdonságok tanulására, alkalmazására, új technikák és technológiák bevezetésére.

Praxisunk több évtizedesmúltra tekint vissza, és továbbra is meghatározó jellemzője a folyamatos tanulás és innováció. Mára az egyszemélyes praxisból egy dinamikusan fejlődő, motivált, team munkában dolgozó közösséget sikerült létrehozni. Rendelőnkben minden szakember egy irányelv szerint tanul és dolgozik. Folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, rendelőnk a legkorszerűbb digitális technológiát alkalmazza azért, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjuk megoldani a hozzánk forduló páciensek problémáit. Betegeink maximális elégedettségéért, gyógyításáért szívvel-lélekkel, legjobb tudásunk szerint dolgozunk.

Praxisunk kiváló együttműködést ápol a szakma specialistáival fogpótlás, parodontológia, szájsebészet, valamint implantológia területein.
Felkeltettük érdeklődését?
KÉRJEN IDŐPONTOT!
Adatvédelem