Scroll Top
Fogorvos

Dr. Kovács-Hóbor Ildikó

DR. KOVÁCS-HÓBOR ILDIKÓ
Fogorvos
JELENLEG SZÜLÉSI SZABADSÁGON

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, ahol 2021-ben szereztem diplomát Cum Laude minősítéssel. Főbb érdeklődési területeim a megtartó fogászat és a gyökérkezelés (konzerváló fogászat és endodoncia). Szakdolgozatomat is ezen témákból írtam, amely nagyban hozzájárult az új, innovatív szemléletek és technológiák megismeréséhez. Igyekszem a mindennapokban ezt a tudást kamatoztatni, és szakmai továbbképzéseken bővíteni, hogy pácienseim számára a legmegfelelőbb terápiát nyújthassam. Fejlődésemet nagyban segíti, hogy ilyen kiváló felszereltségű rendelőben dolgozhatok, ahol a komplex esetek megoldását team munkában végezzük.

A szakmaiságon túl fontos számomra a nyugodt, békés, felszabadult légkör megteremtése egy-egy kezelés során. Empátiával fordulok minden kedves páciensünk felé, hiszen ha találkozunk, akkor már leküzdötte félelmeit és megtette az első lépést az önfeledt mosoly irányába.

Dr. Hóbor Ildikó
Nagyon örülünk, hogy a doktornőt rendelőnkben üdvözölhetjük. Már 1,5 éve dolgozunk együtt. Sok közös tanulás, közös kongresszusok és képzések, egymásra hangolódás előzte meg azt, hogy most önállóan elkezdett dolgozni a rendelőnkben. Közösen gondolkodunk, team munkában dolgozunk és az esetekről konzultálunk. Jó szívvel ajánljuk a fiatal kolléganőt, hiszen ugyanazt a gondolatiságot, szakmaiságot képviseli, amit rendelőnkben keresnek.
Felkeltettük érdeklődését?
KÉRJEN IDŐPONTOT!
Adatvédelem