Cikkek, hírek, továbbképzések, eseményekNemzeti Rákellenes Nap

2020-04-10 Fogászat, Információk

2020. 04.10.-én van Nemzeti Rákellenes Nap. A koronavírus most elvonja a figyelmet a rákbetegségekről, de gondoljunk rájuk és az őket gyógyítókra is! Ez a nap azzal a céllal szerveződött, hogy A TÁRSADALOM MINDEN RÉTEGÉT – AZ EGYÉNT IS- BEVONJÁK A RÁK ELLENI KÜZDELEMBE,

Egészségügyi Világnap

2020-04-07 Fogászat, Információk

2020.04.07-én van az Egészségügyi Világnap. ————————————————————————– Gondolj az egészségre! Vigyázz magadra és másokra! A mai egy különleges EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGNAP! Ezzel az érdekes és színes videóval szeretnénk erre a napra és a jelen egészségügyi helyzetre felhívni a figyelmet!  

A nőnap margójára

2020-03-07 Fogászat, Információk

“Azt mondják, viselkedj hölgyhöz méltóan.” ——————————————————— Szerinted? Tetszik? Nem tetszik? Provakatív? Durva? Megosztó? Valóságos vagy irreális? Rólunk szól? Rólad szól? Legyél nő … Elvárások!? ——————————————————————————— A mi “elvárásunk” csak egy MOSOLY Be a Lady They Said from Paul McLean on Vimeo.  

Újévi fogadalmak tartása?

2020-01-24 Fogászat, Olvasásra ajánlott anyagok

Egyes kutatások szerint ha január vége felé még tartjuk az újévi fogadalmakat, akkor az átlagosnál jobban teljesítünk! Nagyon egyetértünk azokkal, akik idén egészségesebben fognak táplálkozni, mert az egészséges táplálkozás fogaink egészségére is kihat! Olvassátok figyelmesen a kapcsolódó cikket!

Dr. Lányi Krisztina Fogszakorvos honlapja - Weboldal készítés: 1MARKETING.hu

Back to top