Rólunk

Célok, kiemelt területek

A fogak megtartását választottam hivatásomul.

Tudásomat arra fordítom, hogy megőrizzem a fogak egészségét, illetve azokat a maguk természetes tökéletességében állítsam helyre úgy, hogy közben szem előtt tartsam a holisztikus orvoslás szempontjait.

A mai fogászatnak különösen izgalmas és rohamosan fejlődő területe a fogmegtartó kezelések, ezen belül első sorban az esztétikai fogászat (a fogak esztétikus helyreállítása, pótlása), valamint az endodontia (gyökérkezelés, gyökértömés).

Az endodoncia területén az utóbbi években rendszeresen képzem magam. Modern gépekkel, eszközökkel fejlesztettük rendelőnket úgy, hogy a mai modern fogászat elvárásainak megfeleljen.

Különös hangsúlyt fektetek az esztétikai fogászatra, célom a szépség kiemelése a fogászatban, ennek érdekében számos szakmai továbbképzésen veszek részt.

Rendelőnkben fontos szempont a korai felismerés és megelőzés. Ennek érdekében professzionális caries és plakk-észlelő (detektáló) készülékkel végezzük az állapotfelmérést, mellyel a rejtett szuvasságok korai kiszűrési esélye szinte 100 %.

A gyógyítás alapfeltétele a pontos diagnózis. Orálkamerával és digitális röntgenfelvétellel támasztjuk alá kezelési tervünket.

Rendelőnk

Dr. Lányi Krisztina Fogszakorvos

  A Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 1992-ben Summa Cum Laude minősítéssel. Fog és szájbetegségek szakvizsgával rendelkezem. 1995 óta magánorvos rendelőmben általános fogorvosi tevékenységeket folytatok. Rendszeresen részt veszek akkreditált szakmai képzéseken. Beszélt nyelvek: középfokú német és alapfokú angol

  Hohn Adrienn Fogászati szakasszisztens

   1998 óta dolgozik vállalkozásomban. Lépésről–lépésre ismeri a fogászati kezelések menetét, biztosítja a sterilitást, higiéniát. Szavatolja rendelőnk tisztaságát, rendjét. Jó szervező, Ő intézi a telefonos kapcsolattartást partnereinkkel és egyezteti az időpontokat pácienseinkkel.

   Fogtechnika

    Fogpótlásainkat precíz, megbízható fogtechnikai háttérrel készülnek. A fogtechnikusok szakmai felkészültsége, tapasztalata az elkészülő fogpótlások sikerességét és a betegeink elégedettségét szavatolja. A fogpótlás egyediségét (szín, forma, egyéni harapási formák) a technikussal és a pácienssel közösen alakítjuk ki, ez biztosítja az elkészült munka egyénre szabott tökéletességét.

    Jelentkezzen be hozzánk!

    Keressen minket elérhetőségeinken és kérjen időpontot!

    Kapcsolat

    Dr. Lányi Krisztina:

    “A legjobb implantátum a saját fog.”

    Dr. Lányi Krisztina Fogszakorvos honlapja - Weboldal készítés: 1MARKETING.hu

    Back to top