Fogkozmetikai kezelések – Fogfehérítés

 • fogfehérítés (minden típusa)
 • fogékszer

 • Elszíneződött fogak fehérítése, mindössze egy kezeléssel!

  Célunk a minél tökéletesebb, esztétikus fogazat elérése, hogy elégedett legyen ragyogóan fehér fogaival, így magabiztosabbnak, boldogabbnak és sikeresebbnek érezze magát. Mi egy biztonságos, hatékony és tartós fogfehérítő eljárást kínálunk, amit már megtapasztalt több tízezer páciens szerte a világon.


  Elszíneződött fogak

  Az arc legfeltűnőbb részei a szemek és a fogak, ezért nem csoda, hogy mindenki ragyogóan fehér fogakat szeretne. Egy csodás mosoly, amely egyben magabiztos, egészséges és vonzó személyiséget tükröz, azonnal magára vonja a figyelmet.

  Fiatal korban csaknem mindenkinek fehérek a fogai. Majd az idő előrehaladtával elvész mosolyuk varázsa.

  Ennek okai az elfogyasztott ételek, italok pigment anyagaiban keresendők. Ezek az anyagok lerakódnak a fog zománcában, sőt mélyebb rétegekben is. Ilyen színező anyagok pl. a kávé, fekete teák, a vörös bor, ketchup. A fogak szempontjából is kedvezőtlen a dohányfüst, amelyekből a különböző kátrányszármazékok a fogakba lerakódva megszínezik, elcsúnyítják a dohányosok fogait. A gyökérkezelt, vagy elhalt fogak is elszíneződnek, jóval sötétebbé válnak a többi fognál. A gyermekkorban szedett bizonyos antibiotikumok is nagymértékben befolyásolják fogaink színét, barnulásukat okozhatják.

  Egy esztétikai rehabilitáció után, melyek közé a fogfehérítés is tartozik az emberek önfeledtebben fognak mosolyogni, így sikeresebbek és boldogabbak lesznek, nem is beszélve arról, hogy hatványozottabban odafigyelnek a későbbiekben a szájhigiéniájukra. Bátran elmondhatjuk, hogy a fogfehérítés a legdivatosabb fogászati kezelés.

  fogfeherites_folyamat4
  Fogfehérítés

  Rendelőnkben plazmaívfényes fogfehérítő eljárást alkalmazzuk, amit az USA-ban fejlesztettek ki. A Remedent-System fogfehérítő berendezése – a fogfehérítõ technológia élvonalát képviselõ készülék.

  fogfehrts__1A Remedent-Systemmel a fehérítés folyamata mindössze 60 percig tart. A fehérítés alacsony hõfokon történik így elkerülhetõ a fogidegek irritációja. Mindössze egyszeri kezelés, melynek következtében nem lépnek fel mellékhatások, az eredmény pedig több évig is látható. A módszer ma elismerten az egyik leghatásosabb fogfehérítõ eljárás.

  A forradalmian új Remewhite Professzionális technológia a rendelői eljáráshoz szükséges, átfogó csomaggal egy kifinomult, biztonságos és hatásos eljárást kínál, amivel visszanyerheti fogai eredeti fehérségét.

  Hogyan működik a fogfehérítés?
  1. A fogfehérítési folyamat a fogak teljes átvizsgálásával kezdődik. A fehérítés előtt a problémás fogakat kezelni kell.
  2. A fogakat a fogkőtől és egyéb lerakódásoktól meg kell tisztítani.
  3. A fogak jelenlegi színét a fogszínskála segítségével meghatározzuk.
  4. Közvetlenül a leszárított fogakra helyezzük a Professzionális fogfehérítő gélt amely szövetbarát, pH értéke semleges, így nem károsítja az ínyt és a fogakat.
  5. A teljes fogsort fehérítő vég beállítása után a felső és alsó fogsort egyidejűleg 20-20 percen keresztül világítjuk meg. A plazmafényes eljárás fő előnye az, hogy teljesen ártalmatlan és egyben fájdalommentes kezelés.
  6. Ezután a gélt eltávolítjuk, majd szükség esetén még kétszer megismételjük az eljárást.
  7. A harmadik eljárás után leöblítjük a fogakat, és az eredményt összehasonlítjuk a fogszínskálával. Így Ön azonnal láthatja a különbséget a fogfehérítő kezelés előtti és az azt követő eredmény között.
   Leggyakoribb 4 kérdés a fogfehérítéssel kapcsolatban
  • Biztonságos a fogfehérítés?
   A forradalmian új, Remewhite Professzionális Rendelői Fogfehérítő eljárás teljesen biztonságos és fájdalommente s. A kezelést megelőzően ellenőrizzük a teljes fogsorát, szükség esetén kezeljük azokat. A fogfehérítő gél könnyen, egyszerűen és biztonságosan használható. Az eljárás nem károsítja a fogakat.
  • Időigényes a fogfehérítés?
   Egyáltalán nem. 1-1,5 óra alatt megtapasztalhatja ragyogóan fehér mosolyának varázsát. Összehasonlítva a hagyományos eljárásokkal, a Remewhite plazmafényes technológia nagymértékben lecsökkenti az eljárás időtartamát és növeli a kezelés hatékonyságát.
  • Milyen eredményre számíthatok?
   A kb. egy-másfélórás eljárás során a fogak több árnyalatnyit is világosodhatnak, mely jelentős esztétikai javulást, a fog határozott fehéredését jelentheti, melyet családjai, barátai, munkatársai azonnal észrevesznek. A nagyon elszíneződött fogak esetében előfordulhat, hogy további kezelésre is szükség van. Megfelelő életvitellel és szájhigiénével fogainak fehérségét évekig megőrizheti.
  • Drága a fogfehérítés?
   A ragyogóan fehér fogakat eredményező eljárás költsége egyszeri, így eltörpül az éves egyéb esztétikai költségek mellett.

  Varázsolja ragyogóbbá mosolyát fogékszerrel!

  A gyönyörű, fehér fogakon mutat csak igazán jól a fogékszer, mely mára már széleskörűen elterjedt divatirányzat.

  fogekszer-200x200A szervezetre nem káros, kizárólag olyan anyagból készülhet, amely nem oldódik a szájüregben, nem okoz semmilyen mellékhatást, ha véletlenül lenyeli. Készülhet a nemesfémből, üveggyöngyből, drágakőből, az Ön igényeinek megfelelően. Főként a nevetéskor látható fogakra – metszőkre, szemfogra rögzítjük.
  Az ékszer nem zavarja Önt az étkezésben, fogtisztításban.

  Felrakása nem jár kellemetlenséggel, nem károsítja a zománcot, ugyanis fúrás nélkül speciális ragasztó anyaggal rögzítjük a fogfelszínhez. Az eljárás gyors, fájdalommentes. A felragasztott ékszer egyénenként változóan egy hónaptól több év is lehet.

  Természetesen – ha Ön megunta a fogékszert, vagy más formát szeretne – korábban is el tudjuk távolítani. Az eltávolítás is a fogzománc sérülése nélkül történik.

  Kezeléseink egy kellemesen kialakított, barátságos rendelőben, oldott hangulatban zajlanak háttérzene mellett.

  Dr. Lányi Krisztina Fogszakorvos honlapja - Weboldal készítés: 1MARKETING.hu

  Back to top